Λαμία: Παρήγγειλαν από το «Λαμιωτάκι» και κέρδισαν ΔΩΡΑΡΕΣ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 07:38 Λαμία: Παρήγγειλαν από το «Λαμιωτάκι» και κέρδισαν ΔΩΡΑΡΕΣ

Χαμόγελα σε... Λαμιωτάκια, μοιρασε ο πρώτος  διαγωνισμός με τις «Δωράρες του LamiaDelivery»!

600€ βενζίνης, ένα iPhone 14 Pro και ένα PS5 κληρώθηκαν από την νέα εφαρμογή Delivery της Λαμίας που στήθηκε ωστε να μοιράζει ΔΩΡΑΡΕΣ σε όσους από εμάς το στηρίζουμε τις παραγγελίες μας.
 
Οι πρώτοι τυχεροί κληρώθηκαν σε  Live στο Instagram (δες τους νικητές παρακάτω).
 
Σύντομα, θα οργανωθεί και νέος διαγωνισμός με νέες δωράρες! Το LamiaDelivery ζητά την στήριξη και υπομονή σας για λίγο διάστημα, ώστε να συγκεντρωθεί το budget για τα νέα δώρα και για να στηθούν οι νέες διαφημιστικές καμπάνιες. Εως τότε, τρέχει κανονικά ο 2ος, τακτικός μηνιαίος διαγωνισμός που μοιράζει ΠΟΛΛΑ κουπονια delivery σε όσους στηρίζουν το app με τις παραγγελίες τους.
 
 
Στηρίζοντας το LamiaDelivery με τις παραγγελίες σου, στηρίζεις τις δράσεις που στόχο έχουν να μας φτιάχνουν τη διάθεση.
 
Το «Λαμιωτάκι» μετρά λίγους μήνες ζωής... μα προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να συσπειρώσουμε τις «δυνάμεις» που υπάρχουν στην πόλη για να φτιάξουν όλοι μαζί, μία καλύτερη εμπειρία DELIVERY.

Κάθε φορά που παραγγέλνετε μέσα από το LamiaDelivery... πολλοί άνθρωποι συγχρονίζονται και συνεργάζονται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ώστε να φτάσει η παραγγελία στο χώρο σας.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, αξίζουν τα συγχαρητήρια σας, γιατί ενίοτε φροντίζουν ωστε η παραγγελία σας να είναι και... τυχερή!
 
> Για την Μαρία, ητυχερή  παραγγελία ήταν μια παραγγελία πίτσας από «Village Pizza»! Κέρδισε το iPhone 14 Pro!  Δεν μας πίστευε όταν την καλέσαμε για να της πούμε για το δώρο. Ήταν η πρώτη φορά που κέρδιζε κάτι... και το καταχάρηκε!
 
 
Για τον Γιάννη, η τυχερή παραγγελία ήταν μια παραγγελία πίτσας από «Liberty»! Kέρδισε το PS5! Με μόνο μία παραγγελία κέρδισε ο Γιάννης, όταν αποφάσισε να κεράσει τη γυναίκα του, που εως τότε έπαιρνε καθημερινά απο το APP κυνηγώντας εκείνη τα δώρα.
 
 
Για την Λουκία, η τυχερή παραγγελία ήταν μια παραγγελία πίτσας από «Υπεργεύσεις ο Πάρης»! Kέρδισε τα 600€ Βενζίνης! Χαμογελαστή, μας υποσχέθηκε πως θα πάει την παρέα της μια μεγάααααλη βολτα για να πιάσει τόπο το καλό!
 
 
Για εμας τους υπόλοιπους, μπορεί αυτή η φορά να μην ήταν τυχερή... μα σίγουρα μας πρόσφερε χαρά, βοηθώντας μας να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινή μας ρουτίνα!

Τα 3 τυχερά παιδιά, προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε LIVE στο instagram του @lamia_delivery. Όλα έγιναν με διαφάνεια... με την @staceychari στην παρουσίαση, κληρώθηκαν 3 τυχεροί ανάμεσα σε ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ συμμετοχές... Όσοι δεν προλάβατε να δείτε την κλήρωση στο LIVE, μπορείτε να την δείτε στο video που έχει αναρτηθεί στο instagram του LamiaDelivery. Τα παιδιά που τρέχουν το Project, φρόντισαν ωστε να ανεβάσουμε και backstage με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα σε υψηλή ανάλυση (θα τα βρεις στα αποθηκευμένα stories του profil).

Μπορείς και εσύ να κατεβάσεις το LamiaDelivery (Λήψη APP εδώ)!

Οι εκπλήξεις και οι τακτικοί διαγωνισμοί δεν σταματούν εδώ! Στηρίζοντας το APP με τις παραγγελίες σου, στηρίζεις τόσο τα συνεργαζόμενα μαγαζιά, όσο και τις δράσεις του @lamia_delivery που στόχο έχουν να μας φτιάχνουν τη διάθεση!

 


Στηρίζοντας το LamiaDelivery με τις παραγγελίες σου, στηρίζεις τις δράσεις που στόχο έχουν να μας φτιάχνουν τη διάθεση.
 
Σύντομα, θα οργανωθεί και νέος διαγωνισμός «Μπαλάκι». Το LamiaDelivery ζητά την στήριξη και υπομονή σας για λίγο διάστημα, ώστε να συγκεντρωθεί το budget για τα νέα δώρα και για να στηθούν οι νέες διαφημιστικές καμπάνιες.
 
Εως τότε, τρέχει κανονικά ο 2ος, τακτικός μηνιαίος διαγωνισμός που μοιράζει ΠΟΛΛΑ κουπονια delivery σε όσους στηρίζουν το app με τις παραγγελίες τους.
 

Μπορείς και εσύ να κατεβάσεις το LamiaDelivery (Λήψη APP εδώ), η να ακολουθήσεις τα παιδιά στα social (Instagram εδώ) ώστε να βλέπεις άμεσα τι σκαρώνουν κάθε εβδομάδα!

 
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση