Λαμία: Αντιμετωπίστε ανώδυνα παθήσεις και πόνους στο «NeedleMed» και νιώστε... ελεύθεροι να είστε υγιείς!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 07:48 Λαμία: Αντιμετωπίστε ανώδυνα παθήσεις και πόνους στο «NeedleMed» και νιώστε... ελεύθεροι να είστε υγιείς!

Το «NeedleMed», της Dr Ελένης Χαρ. Ροϊνά στην οδό Μανωλίδου 11 στη Λαμία, είναι ένα σύγχρονο ιατρείο, όπου ο βελονισμός εφαρμόζεται για ένα εύρος παθήσεων σύμφωνα με τις ενδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο βελονισμός είναι μια φυσική μέθοδος θεραπείας που γίνεται με την τοποθέτηση πολύ λεπτών βελονών στο δέρμα. Πρόκειται για μία πανάρχαια θεραπευτική μεθοδολογία, η οποία ξεκίνησε πριν 4000 χρόνια στην Κίνα και χρησιμοποιείται ως σήμερα, έχοντας υποστεί με την πάροδο των αιώνων πολλές τροποποιήσεις και βελτιώσεις.

Στη Δύση άρχισε να διαδίδεται πριν από 160 χρόνια περίπου και στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1970. Στην Ελλάδα ο βελονισμός αποτελεί μόνον ιατρική πράξη. Ως εκ τούτου, για να είναι αβλαβής πρέπει να εφαρμόζεται μόνο από γιατρούς.

Είναι μία μέθοδος θεραπείας κατά την οποία με την εισαγωγή ειδικών βελονών από ατσάλι, χρυσό ή ασήμι σε συγκεκριμένα σημεία του δέρματος αντιμετωπίζονται οι λειτουργικές παθήσεις. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσεως.

Εφαρμόζοντας το βελονισμό, κυρίαρχο θέμα είναι η βέλτιστη επιλογή των 10-16 καλύτερων σημείων του βελονισμού για κάθε ασθενή, από τα συνολικά 365 κινεζικά κλασικά σημεία, τα οποία και θα φέρουν το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Έτσι είναι θέμα γνώσης, πείρας, σχεδιασμού θεραπευτικής αντιμετώπισης και τεχνικής του κάθε γιατρού για να υπάρξει το ποθούμενο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Στο ιατρείο «NeedleMed» εφαρμόζονται οι παρακάτω τεχνικές βελονισμού: 

1. Βελονισμός Trigger point
2. Κινέζικος Ωτοβελονισμός
3. Γαλλικός Ωτοβελονισμός
4. Ηλεκτρικά Μηχανήματα ανίχνευσης σημείων
5. Γιαπωνέζικος Ωτοβελονισμός
6. Κρανιοβελονισμός

Περισσότερες πληροφορίες, συχνές ερωτήσεις και λεπτομέρειες σχετικά με το βελονισμό και τις υπηρεσίες του ιατρείου «NeedleMed» δείτε στο www.needlemed.gr

«NeedleMed»
Μανωλίδου 11, 3ος όροφος - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 25633
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.needlemed.gr

Facebook: Needlemed

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση