Λαμία: Μάθε για τις σπουδές στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 16:39 Λαμία: Μάθε για τις σπουδές στην Κύπρο

Το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουλίου, οι έμπειροι σύμβουλοι εισδοχής του Πανεπιστημίου Neapolis Πάφου, θα σας περιμένουν στην Ημέρα Γνωριμίας στο ξενοδοχείο "Σαμαράς" με σκοπό να συζητήσετε για όλα τα διαθέσιμα προγράμματα σπουδών!

Το γραφείο ενημέρωσης και εγγράφων της Αθήνας του Πανεπιστημίου Neapolis Πάφου θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο "Σαμαράς" την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 6:00' το απόγευμα, με σκοπό την ενημέρωση σε μαθητές και αποφοίτους Λυκείου, φοιτητές και πτυχιούχους, γονείς, πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ και εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, την διαδικασία εισαγωγής καθώς και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

Έμπειροι σύμβουλοι εισδοχής θα βρίσκονται στη διάθεσή όλων προκειμένου να ενημερώσουν αναλυτικά για όλα τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, για τα προπτυχιακά προγράμματα με προνομιακά δίδακτρα στους κλάδους της Αρχιτεκτονικής, Νομικής, Ψυχολογίας αλλά και Πληροφορικής, καθώς και τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως.

Ενημέρωση θα παρέχεται και για τις ημερομηνίες έναρξης των εγγραφών αλλά και του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2107560400 και 6947814880

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το μέλλον σας και τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας!!!

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

www.spoudespafos.com

Facebook: Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου-Συνεργάτης Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση