Λαμία: Μεγάλη γιορτή γυμναστικής και χορού από το «Ladies' Gym»!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 08:30 Λαμία: Μεγάλη γιορτή γυμναστικής και χορού από το «Ladies' Gym»!

Σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 19:00, στο Δ.Α.Κ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ

Η ετήσια γιορτή Γυμναστικής από την Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Λαμίας «Ladies' Gym», τον Αθλητικό σύλλογο των μεγάλων επιτυχιών στην Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική και την Αισθητική Ομαδική Γυμναστική στην πόλη της Λαμίας.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αθλήτριες σε υπέροχες χορογραφίες Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής - Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής - Γυμναστικής για όλους.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ και Α'  Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αϊνδιλή Ειρήνη, η Χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ στη Ρυθμική Γυμναστική Χριστοδούλου Εύα και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής Βαϊόπουλος Γεώργιος.

Η Διοίκηση του συλλόγου, οι προπονήτριες Άννα και Νατάσα Ρούλια και όλες οι αθλήτριες μας προσκαλούν να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια όλων των παιδιών σε μία μοναδική γιορτή Γυμναστικής και Χορού.

Στην Ετήσια εκδήλωση του συλλόγου συμμετέχουν: ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Λαμίας.

Να είστε όλοι εκεί !!!

LADIES’GYM ΛΑΜΙΑΣ
Αθηνών 197β - Νέα Άμπλιανη Λαμίας, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231053434
Όθωνος 40 - Λαμία, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231038998

Βρείτε μας στο Facebook: Άννα-Νατάσα Ρούλια (Ladies'gym Lamias)

και το Instagram: ΑΚΑΔ.ΡΥΘΜ.ΓΥΜΝ.Κ ΧΟΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Site: www.ladiesgym.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση