MediOne: ΔΩΡΕΑΝ Ψηφιακή Μαστογραφία - Κλείστε το ραντεβού σας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 23:24 MediOne: ΔΩΡΕΑΝ Ψηφιακή Μαστογραφία - Κλείστε το ραντεβού σας

Οκτώβριος: Mήνας πρόληψης και ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Σύμφωνα με Παγκόσμιες Στατιστικές, ο Καρκίνος του Μαστού αποτελεί την 2η αιτία θανάτου των γυναικών γενικότερα, ενώ καταλαμβάνει την 1η θέση, όταν εκείνες βρίσκονται στο φάσμα ηλικίας από 45 έως και 60 ετών. Η επικινδυνότητα εμφάνισής του σταματάει όταν κλειστεί και το 75ο έτος της ηλικίας τους. Έως σήμερα δεν έχει ανακαλυφθεί το εμβόλιο για τον Καρκίνο του Μαστού, η ΜΟΝΗ ΙΑΣΗ προβλέπεται ΜΟΝΟ με την ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ!!!

ΔΩΡΕΑΝ Ψηφιακή Μαστογραφία (Πρόγραμμα "Φώφη Γεννηματά")

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων MediOne με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει ενεργά στο Εθνικό πρόγραμμα για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού «Φώφη Γεννηματά», το οποίο περιλαμβάνει χωρίς καμία επιβάρυνση Εξέταση Ψηφιακής Μαστογραφίας για όλες τις γυναίκες-δικαιούχους. Τα Διαγνωστικά Κέντρα MediOne διαθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πολύ χαμηλής ακτινοβολίας, τα οποία πάντα σε συνεργασία με το θεράποντα ιατρό σας, είναι σε θέση να διαγνώσουν τις πιθανές παθήσεις του μαστού.

Ο Όμιλος MediOne HealthCare, με ιδιαίτερη ευαισθησία, σας υπενθυμίζει να προγραμματίσετε το ραντεβού σας επικοινωνώντας με μία από τις Μονάδες μας σε Λαμία και Αταλάντη.

ΛΑΜΙΑ: 2231032500

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: 2233080500

Μην αγνοείς την πρόληψη..!

Medione: «Αξία μας είναι ο άνθρωπος»...

MediOne Λαμίας
Διεύθυνση: Πανουργιά 11-13 και Λεωνίδου
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 32500
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.medione.gr

Facebook: Όμιλος MediOne •Διαγνωστικά Κέντρα •Πολυιατρεία (Αταλάντη)

Instagram: medical_center_medione

Ωράριο Λειτουργίας MediOne Λαμίας:
Καθημερινά: 07:00 - 22:00
Σάββατο: 08:00 - 15:00

MediOne Αταλάντης
Διεύθυνση: 1ο χλμ. Επαρχ. Οδού Σκάλας - Αταλάντης
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας MediOne Αταλάντης:
Καθημερινά: 07:00 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 14:30

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση