Πολυκατάστημα “POLITIKOS”: Ανοιχτά σήμερα με Special Προσφορές!!!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 09:00 Πολυκατάστημα “POLITIKOS”: Ανοιχτά σήμερα με Special Προσφορές!!!

Οι Black Friday ημέρες συνεχίζονται μέχρι και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, με Special Προσφορές έως -60%, σε περισσότερα από 300 επώνυμα brands!

Το πολυκατάστημα “POLITIKOS” είναι ο ιδανικός προορισμός για ατελείωτο shopping, αφού μέσα στους 7 ορόφους του θα βρείτε πάνω από 25.000 προϊόντα κορυφαίων εταιριών σε ρούχα, παπούτσια, αθλητικά είδη, αξεσουάρ, καλλυντικά και είδη σπιτιού!

Όποιο κι αν είναι το δικό σου στιλ θα βρεις αμέτρητες επιλογές για να κάνεις τις αγορές σου με Black Friday προσφορές έως -60%

Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS”  θα παραμείνει Ανοιχτά αυτή την Κυριακή, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Επισκεφθείτε το κι εσείς για να ζήσετε αυτό το ανεπανάληπτο 3ήμερο Black Friday με τις Special Προσφορές έως -60%!!!
…και αν τα θέλετε όλα στο σπίτι… politikos.gr

Πολυκατάστημα “POLITIKOS”
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.: Κέντρο: 22310 38604

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση