Στα Vita Plus Λαμίας γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με Λάμψη και Ομορφιά: Προλάβετε τις Εορταστικές Προσφορές!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 08:12 Στα Vita Plus Λαμίας γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με Λάμψη και Ομορφιά: Προλάβετε τις Εορταστικές Προσφορές!

Είναι η εποχή των Χριστουγέννων, και τα Vita Plus Λαμίας, ένας από τους σημαντικότερους χώρους ομορφιάς, υγείας και ευεξίας στην Κεντρική Ελλάδα, που καταγράφει πάνω από 35 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας, φροντίζουν να φέρουν λάμψη και ομορφιά στη ζωή σας με super προσφορές σε υπηρεσίες προσώπου και αποτρίχωσης laser με το XLASE PLUS που θα σας κάνουν πιο χαρούμενους αυτές τις γιορτές!

Οι προσφορές αγγίζουν το 50%! Ας μοιραστούμε την αγάπη, τη χαρά, και την ομορφιά αυτή την εορταστική σεζόν.

Ελάτε στα Vita Plus Λαμίας και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας για μια εμπειρία ομορφιάς που θα σας ανανεώσει εσωτερικά κι εξωτερικά, με πραγματικά αποτελέσματα.

Χαρά μας να δημιουργούμε χαμόγελα!

Προσφορές Αποτρίχωσης με Laser:

Καινοτόμες τεχνικές αποτρίχωσης που υπόσχονται μακροχρόνια αποτελέσματα. Η άνεση και η αποτελεσματικότητα συναντώνται σε κάθε συνεδρία.

  • Laser Xlase Plus αποτρίχωση -  πόδια, μπικίνι, μασχάλες 95€ και ΔΩΡΟ η γραμμή κοιλιάς
  • Laser Xlase Plus αποτρίχωση  - μπικίνι, μασχάλες 45€ και ΔΩΡΟ το άνω χείλος
  • Laser Xlase Plus αποτρίχωση - ανδρική πλάτη 50€ και ΔΩΡΟ το μεσόφρυο

Προσφορές προσώπου:

Ανανεώστε το πρόσωπό σας και ανακαλύψτε τη χαρά της ομορφιάς με τις προσφορές μας σε υπηρεσίες προσώπου.

  • Θεραπεία peeling με οξέα για αναδόμηση, λάμψη, λεύκανση απο 90€ μόνο 45€ και δώρο φωτοθεραπεία
  • Μεσοθεραπεία  Βιταμίνης  Α με υπερήχους για πλήρη αναζωογόνηση της επιδερμίδας από 100€ μόνο 50€ και δώρο θεραπεία ματιών
  • Θεραπεία φωτοανάπλασης με Laser από 120€ μόνο 60€

Μόνο για λίγες μέρες!

Κλείστε το Ραντεβού σας Τώρα και Ζήστε τον Χειμώνα με Λάμψη:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231046874 - Διάκου & Κρίτσα 4, Λαμία.

Λίγα λόγια για το XLASE Plus:

Το XLASE PLUS διαθέτει την τεχνολογία ALEX PRO, με το Ισχυρότερο σήμα εκπομπής Laser Παγκοσμίως, που είναι τα 4.000 watt. Αυτό εξασφαλιζει ότι το αποτέλεσμα στην αποτρίχωση είναι εκπληκτικό και απόλυτα εγγυημένο.

Όποια εμπειρία και να είχατε μέχρι σήμερα στην αποτρίχωση, όποια τεχνολογία και να έχετε δοκιμάσει, εμείς, εδώ, στα Vita Plus Λαμίας, με το υπερσύγχρονο XLASE PLUS, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα απολαύσετε μια ανώδυνη διαδικασία, με εξαιρετικό κι εγγυημένο αποτέλεσμα, στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο φέραμε το XLASE PLUS στα Vita Plus Λαμίας είναι η διαρκής προσπάθειά μας για την ικανοποίηση κάθε ανάγκης και επιθυμίας των πελατών μας. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς, γι’ αυτό δημιουργήσαμε έναν υπερσύγχρονο  χώρο Laser και αισθητικής με ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει σε μηχανήματα και τεχνολογία στον τομέα της ιατρικής αισθητικής.

Η πλατφόρμα Laser που ονομάζεται XLASE PLUS και χαρακτηρίζεται σήμερα παγκοσμίως ως το Χρυσό Πρότυπο των Laser Αποτρίχωσης και όχι μόνο. Πρόκειται για τη ναυαρχίδα των μηχανημάτων της BIOTEC, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο στην κατασκευή ιατρικών μηχανήματων.

Επισκεφτείτε κι εσείς τα Vita Plus Λαμίας, για να γνωρίσετε το νέο, καινοτόμο Laser αποτρίχωσης XLASE PLUS και να απολαύσετε τις ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς, υγείας και ευεξίας με εγγυημένα αποτελέσματα!

Ακολουθήστε μας στο Instagram: Vita Plus Λαμίας για να ενημερώνεστε για όλες τις προσφορές.

Η αγάπη της ομορφιάς είναι καλό γούστο. Η δημιουργία της ομορφιάς είναι τέχνη!

Vita plus Λαμίας
Διάκου & Κρίτσα 4
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
2231046874
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook:
VitaPlus Λαμίας
Instagram: Vita Plus Λαμίας
www.vitapluslamia.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση