Stamatopoulos Catering: Γνωρίστε το νέο μενού σε μια συνάντηση γευσιγνωσίας!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 08:56 Stamatopoulos Catering: Γνωρίστε το νέο μενού σε μια συνάντηση γευσιγνωσίας!

Αν προετοιμάζετε το γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας ή οποιοδήποτε event και αναζητάτε ξεχωριστές εμπειρίες γεύσεων και υπηρεσιών, το καλύτερο Catering της περιοχής σας παρουσιάζει το νέο του μενού για το 2024!

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, το Stamatopoulos Catering, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στην ετήσια συνάντηση γευσιγνωσίας για το 2024, στο "El Paso" στην Κουβέλα, στις 7:00 το απόγευμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας, είναι η προκράτηση θέσης στο τηλέφωνο: 6948265340!

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα δείγμα της κουζίνας Stamatopoulos Catering με: φρεσκοκομμένες σαλάτες, λαχταριστά χειροποίητα ορεκτικά, εκλεκτά τυριά και αλλαντικά, ζεστά ζυμαρικά και συνοδευτικά, φρέσκα ντόπια κρέατα μαγειρεμένα με αγάπη και σεβασμό, γλυκά φτιαγμένα από εμάς και πολλές άλλες επιλογές.

Μπορείτε επίσης να συζητήσετε με το προσωπικό και τον υπεύθυνο: Δημήτρη Σταματόπουλο τις δικές σας προτάσεις και ιδέες, ώστε να δημιουργήσετε μια απόλυτα γευστική βραδιά, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Να είστε σίγουροι, πως η εταιρεία Stamatopoulos Catering με 8 χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένης πορείας, θα φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια, ώστε κάθε σημαντική στιγμή της ζωή σας να συνδυαστεί με τις καλύτερες γεύσεις!

Το Stamatopoulos Catering, βρίσκεται στο Βαθύκοιλο, στο 5ο χλμ επί της επαρχιακής οδού Πελασγίας - Γλύφας, στην Ανατολική Φθιώτιδα, και προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων μαζικής εστίασης.

Η πρόσβαση οδικώς γίνεται μέσω του νέου αυτοκινητόδρομου Ε75 Αθηνών - Θεσσαλονίκης και στο 254 χλμ στην έξοδο προς Γλύφα - Ferry Boat.

Από το 2015 φροντίζει να έχετε τις καλύτερες υπηρεσίες και τα πιο γευστικά πιάτα στο γάμο, τη βάπτιση, σε κάθε κοινωνική σας εκδήλωση.

Μπορείτε να επιλέξετε με το έμπειρο προσωπικό του αυτό που εσείς χρειάζεστε για: γάμους, βαπτίσεις, παιδικά party, cocktail party, διάφορους εορτασμούς, σεμινάρια, συνέδρια, εγκαίνια καταστημάτων, επαγγελματικά γεύματα, κ.ά.

Διαθέτει ποικιλία υπηρεσιών, όπως το σχεδιασμό του μενού, την ανεύρεση του χώρου, καθώς και τη σκηνοθεσία της εκδήλωσης μέσα από αξιόπιστες συνεργασίες που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς.

Σας περιμένουμε στις 2 Φεβρουαρίου στο "El Paso" να γνωριστούμε από κοντά και να οργανώσουμε παρέα κάθε όμορφη στιγμή της ζωή σας!

«Stamatopoulos Catering»... Για κάθε εκδήλωση που θέλετε να σας μείνει αξέχαστη!!!

«Stamatopoulos Catering»
Οργάνωση εκδηλώσεων μαζικής εστίασης
Βαθύκοιλο - 5ο χλμ ΕΠ.Ο. Πελασγίας - Γλύφας
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2238051825 και 6948265340

Facebook: Stamatopoulos Catering
Instagram: Stamatopoulos Catering
stamatopouloscatering.ogibiz.com
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση