Λαμία: -40% για laser σε μαθητές από το La Mia Estetica

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 08:26 Λαμία: -40% για laser σε μαθητές από το La Mia Estetica

Κλείσε το ραντεβού σου για όλο το Φεβρουάριο και επωφελήσου της μοναδικής προσφοράς από το κορυφαίο κέντρο αισθητικής της πόλης.

Είσαι μαθητής; Τότε μπορείς να απολαύσεις τη συνεδρία laser σου με έκπτωση -40%.

Το La Mia Estetica είναι το μοναδικό ινστιτούτο το οποίο διαθέτει γνήσιο μηχάνημα αποτρίχωσης Alexandrite τελευταίας γενιάς, με αισθητήρα θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ερεθισμοί.

Και φυσικά η προσφορά δε σταματάει εδώ, έκπτωση -20% για τις συνεδρίες για όλους τους φοιτητές και τους μαθητές μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Αυτή η προσφορά είναι η ευκαιρία σου για να απαλλαγείς μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα με το καλύτερο μηχάνημα laser!

Αποτρίχωση με Laser
Ανώδυνη αποτρίχωση, χωρίς κοκκινίλες και κάψιμο με τα παρακάτω μηχανήματα:

  • Το νεότερο μοντέλο (2024) Laser La Diva+Pro4D 2024 4waves 2400watt για πραγματικά εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες εφαρμογές

  • Laser Αλεξανδρίτη με το Lutronic Clarity II (μοντέλο 2022) hybrid με Intelligent Tracking

Tο La Mia Estetica βρίσκεται στον οδό Λεωνίδου 6 και εκεί θα βρείτε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην αποτρίχωση, στην αισθητική προσώπου και σώματος με εμπειρία 12 ετών.

Σε έναν ευχάριστο χώρο, με επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, η κλασσική αισθητική συναντά μηχανήματα νέας τεχνολογίας! Το προσωπικό κατέχει διπλά πιστοποιημένο προσωπικό στη χρήση laser από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Καλέστε στο 2231020130 και μάθετε όλα τα προνομιακά πακέτα και για την περιποίηση σας!

Αν ακόμα ψάχνεις λύσεις για ένα σώμα όμορφο και για ένα πρόσωπο υγιές, το La Mia Estetica είναι εδώ για εσένα!

La Mia Estetica
Ινστιτούτο Αισθητικής & Laser
Λεωνίδου 6, Λαμία
Μέγαρο Θεοδοσίου / 5ος όροφος
Τηλέφωνο: 2231020130
Facebook:
 La Mia Estetica
Instagram: La Mia Estetica
Site: lamiaestetica.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση