Λαμία: Στο «Νε-Ρο» γιορτάζουμε 10 χρόνια λειτουργίας με ειδικές προσφορές!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 08:04 Λαμία: Στο «Νε-Ρο» γιορτάζουμε 10 χρόνια λειτουργίας με ειδικές προσφορές!

Για όλη την εβδομάδα, έως και το Σάββατο 16 Μαρτίου, βρείτε όλα τα προϊόντα στο κατάστημα «Νε-Ρο» στην οδό Καποδιστρίου 29, σε μοναδικές προσφορές!

Όταν αναζητάς προϊόντα ύδρευσης, θέρμανσης, ειδών υγιεινής και πλακάκια, ξέρεις ότι μπορείς να τα βρεις όλα στο κατάστημα «Νε-Ρο».

10 χρόνια τώρα, σας προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις με πληθώρα προϊόντων, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς,

Θέλοντας, λοιπόν, να σας ευχαριστήσουν για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, η υπεύθυνη καταστήματος Ρούλα Νερολή, καθώς και όλο το προσωπικό, έχουν ετοιμάσει για εσάς ειδικές προσφορές σε όλα τα προϊόντα, για όλη την εβδομάδα - έως και το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Στο κατάστημα «Νε-Ρο», το ενημερωμένο προσωπικό είναι άμεσα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει, ώστε να διαμορφώσετε κάθε χώρο του σπιτιού ή του γραφείου σας, όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί.

Θα βρείτε κλασσικές αλλά και μοντέρνες ιδέες και λύσεις για κάθε σας χώρο.

Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια παρουσίας μας στη Λαμία, μαζί σας!

Σας ευχαριστούμε!!!

Υπεύθυνη καταστήματος: Νερολή Ρούλα
Καποδιστρίου 29, Λαμία
Τηλ: 22310 38400 και 6974422366

facebook: Νε-Ρο
eshop: www.ne-ro.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση