ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 19:11 ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών

Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές, χθες το απόγευμα, η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Διάκου, όπου η Ένωση των Αστυνομικών της Φθιώτιδας διοργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών.

Μάγοι, ξωτικά, κλόουν, ταχυδακτυλουργοί και φυσικά ο Αη Βασίλης με τα δώρα, δημιούργησαν μια πραγματικά χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

«Από κάποιες τέτοιες στιγμές παίρνουμε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε μέσα σε δύσκολες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά οι αστυνομικοί....», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης των αστυνομικών της Φθιώτιδας Αργύρης Μαυράκης.

«Είναι μια ευκαιρία να κλέψουμε λίγο χρόνο και να βρεθούμε κοντά στα παιδιά μας...», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Γιώργος Μπράνης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο Αη Βασίλης - Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών της Φθιώτιδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση