Ένα Χρυσό και δυο Ασημένια μετάλλια από δυο δικά μας παιδιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 20:02 Ένα Χρυσό και δυο Ασημένια μετάλλια από δυο δικά μας παιδιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing

Η 14χρονη Σεμέλη Ζαρμακούπη από το Καρπενήσι, ο επίσης 14χρονος Αντώνης Δοσόπουλος από τη Λαμία και ο Σπύρος Κολοκώτσιος από την Ευρυτανία, ανέβασαν ψηλά την Ελληνική σημαία στο Δουβλίνο, όπου διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων στο kick boxing!!!

Τρία νέα παιδιά από τη Στερεά Ελλάδα στέλνουν το δικό τους μήνυμα, για μια ακόμη φορά μέσα από τον αθλητισμό, ότι αυτή η χώρα έχει μέλλον, γιατί υπάρχουν νέοι που δουλεύουν σκληρά και δεν το βάζουν κάτω μέχρι να κατακτήσουν την κορυφή.

Η 14χρονη Σεμέλη Ζαρμακούπη από το Καρπενήσι στην πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ιρλανδία κατάφερε να φτάσει σε δυο τελικούς και να κατακτήσει ένα Χρυσό και ένα Ασημένιο μετάλλιο.

Στην επόμενη φωτογραφία η Σεμέλη μαζί με τον πατέρα της και προπονητή της Νίκο Ζαρμακούπη.

Ο 14χρονος Λαμιώτης αθλητής Αντώνης Δοσόπουλος, επίσης στην πρώτη του παρουσία σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing, στο οποίο συμμετείχαν 50 περίπου χώρες, έφτασε σε έναν τελικό και κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο, ενώ κατέκτησε επίσης και μια 5η θέση. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 14χρονος Λαμιώτης αθλητής του Παναγιώτη Σταμέλλου αγωνίστηκε σήμερα, στον τελικό του Δουβλίνου στην Ιρλανδία, τραυματισμένος στο μηρό, μετά από σειρά αγώνων που προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Μιλώντας στο LamiaReport ο Δάσκαλος του Αντώνη, Σταμέλλος Παναγιώτης είπε: «Ο Αντώνης μας έκανε υπερήφανους που ως μέλος της εθνικής ομάδας κατάφερε να κατακτήσει δεύτερη θέση αργυρό μετάλλιο αντιμετωπίζοντας αθλητές από όλο τον κόσμο και μάλιστα να αγωνιστεί τραυματισμένος στον τελικό. Αυτό δείχνει ότι έχει ισχυρό ψυχικό και σωματικό σθένος και ότι το μέλλον του ανήκει...Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Κολοκότσιο Σπύρο και τη Σεμέλη Ζαρμακούπη που κατάφεραν μεγάλες διακρίσεις καθώς και το φίλο προπονητή Ζαρμακούπη Νίκο που συνόδευσε τον αθλητή μας...»

Ο Σπύρος Κολοκώτσιος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Τσέχο πρωταθλητή, αλλά με την είσοδο του στην οκτάδα κέρδισε και αυτός άνευ εξετάσεως την είσοδο του στα ΤΕΦΑΑ και 25% για τα άλλα τα ΤΕΙ.

Νωρίτερα είχε περάσει στους «8» με νοκ-άουτ νίκη απέναντι σε Ισπανό πρωταθλητή, ενώ στον πρώτο του αγώνα είχε ηττηθεί από Ρώσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση