Λαμία: Σήμερα η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 08:00 Λαμία: Σήμερα η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής»!

Και φέτος για 12η συνεχή χρονιά απλώνουμε το χέρι στον "Συν Άνθρωπο" - Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχειο "Σαμαράς" στη Λαμία!

Η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» από Σύλλογο "ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ" όπως κάθε χρόνο θα ξεκινήσει από νωρίς πρωί και η αυλαία θα πέσει αργά το βράδυ με την κλήρωση ενός OPEL CORSA diesel, της εταιρείας Ντουλάκης ΑΕ.

Μην ξεχνάτε ότι με μόλις 5€ αγοράζετε ένα λαχνό και που ξέρετε μπορεί εσείς να είστε ο τυχερός που θα κερδίσει το OPEL CORSA diesel, της εταιρείας Ντουλάκης ΑΕ.

Οι λαχνοί θα διατίθενται Κυριακή και Δευτέρα στην πλατεία Πάρκου, στο χώρο που είναι το αυτοκίνητο, και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου από νωρίς το πρωί στα «Δώρα Ψυχής» στο ξενοδοχείο "Σαμαράς", όπου το βράδυ θα γίνει η κλήρωση.

Επίσης 4η συνεχή χρονιά το «Χρυσοχοείο Κροντηρά» φιλοτέχνησε ένα ακόμη πολύ όμορφο κόσμημα, το «Γούρι Αγάπης» για το 2017. Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έδωσαν την έμπνευση στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» να δημιουργήσει το «Γούρι Αγάπης»  για το σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Το «Γούρι Αγάπης» θα διατίθεται στα "Δώρα Ψυχής" και στη συνέχεια αποκλειστικά στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία.

Σημαντικό μέρος των εσόδων από το  «Γούρι Αγάπης»  θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Δείτε το βίντεο:

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο» κ. Μαίρη Δούμα ευχαρίστησε την κ. Σοφία Κροντηρά και κάλεσε όλους να στηρίξουν και φέτος τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής».

Στην  μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα διατίθενται για πώληση χριστουγεννιάτικα στεφάνια, στολίδια, διακοσμητικά κεριά, συνθέσεις  και πολλά άλλα.

Ακόμη θα μπορέσετε να απολαύσετε την πρόσκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων (λάδι, ελιές  κ.λ.π.) .

Επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του συλλόγου μας. Με χαρά θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί  ειδικά για σας.

Ας γίνει και η φετινή μας εκδήλωση με την αθρόα συμμετοχή σας έντονο σημείο αναφοράς αλληλεγγύης στον ανθρώπινο πόνο.

Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση