Λαμία: Νέο Parking στο κέντρο της πόλης?

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 12:21 Λαμία: Νέο Parking στο κέντρο της πόλης?

Περισσότερες από 100 θέσεις parking σας περιμένουν στο κέντρο της πόλης, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών που ψάχνουν απεγνωσμένα για μια θέση Parking!

Ένας ολοκαίνουριος χώρος Parking άνοιξε στο κέντρο της πόλης, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στην οδό Παλαιολόγου στη Λαμία. Με πάνω από 100 θέσεις στάθμευσης σε τέσσερα υπόγεια επίπεδα, το Parking μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στάθμευσης για υπηρεσίες όπως το κτηματολόγιο και τα δικαστήρια, τράπεζες, γραφεία, ιατρεία, καταστήματα.

Αποφύγετε τις ατελείωτες βόλτες με το αυτοκίνητο, μπλέκοντας στην κίνηση της πόλης, για να βρείτε να παρκάρετε αλλά και την κίνηση του κέντρου όταν ξεπαρκάρετε. Το κομβικό μας σημείο παρέχει στους πελάτες μας εύκολη και γρήγορη  πρόσβαση - έξοδο έχοντας την επιλογή να αποφύγουν το κέντρο της πόλης.

Επίσης, βρισκόμαστε στην καρδιά της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου. Κάντε τα ψώνια σας με την ησυχία σας και μην τα κουβαλάτε μαζί σας στο καφέ, αφήστε τα στο αμάξι σας.

Σας συμφέρει και για λίγη ώρα...

Αλλά και όταν βιάζεστε ή θέλετε να παρκάρετε κάπου για λίγο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας, μόνο με 2 ευρώ, αφήστε το αμάξι σας έως μισή ώρα γλιτώνοντας την ταλαιπωρία, τα διπλοπαρκαρίσματα, την παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμια και γωνίες με κίνδυνο να σας γράψουν ή να σας τρακάρουν.

Η επιχείρησή μας ακολουθεί τα πιο σύγχρονα και υψηλά standards και είναι από τις λίγες εταιρίες παροχής υπηρεσιών στάθμευσης στην Ελλάδα, με Πιστοποίηση Ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001:2008

To Parking της οδού Παλαιολόγου διαθέτει εποξειδικά δάπεδα που δεν παράγουν σκόνη, σύστημα εξαερισμού για καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς καυσαέρια, σύστημα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης, σύστημα παρακολούθησης για άριστη εξυπηρέτηση με απόλυτη ασφάλεια κατά την κίνηση των οχημάτων και το παρκάρισμα από το προσωπικό μας.

Ακόμη αν θέλετε για τους δικούς σας λόγους να παρκάρετε μόνοι σας το αυτοκίνητό σας, εμείς σας καθοδηγούμε, όπως επίσης και αν δεν θέλετε να αφήσετε τα κλειδιά σας, το παρκάρουμε και σας τα παραδίδουμε.

Πιστεύουμε στην προσωπική εξυπηρέτηση του πελάτη – οδηγού και γι αυτό επιλέξαμε τη φιλοσοφία του valet parking (χωρίς μπάρες και απρόσωπα τερματικά), παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε μόνιμους και διερχόμενους πελάτες.

Κεντρική ιδέα της Πολιτικής Ποιότητας της εταιρίας μας είναι ότι κανένα οικονομικό κόστος δεν μπορεί να εξομοιωθεί με την αξία της ικανοποίησης των πελατών μας για αυτό και η διάθεση ποιοτικών υπηρεσιών είναι το κύριο μέλημά μας.

Όσοι ενδιαφέρεστε για μόνιμη θέση ή για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και ενημέρωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 22310 24501.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Παλαιολόγου 22-24,  Λαμία (απέναντι από τον Άγιο Δημήτριο)
τηλ: 22310 24501.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση