Ανα-Νέωση Τώρα! Οι δερματολόγοι του Skin Center στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 11:06 Ανα-Νέωση Τώρα! Οι δερματολόγοι του Skin Center στη Λάρισα

Η ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας (Θεσσαλία - Στερεά), στο επίκεντρο της Ενημέρωσης από τους Ειδικούς των Δερματολογικών Κέντρων Skin Center Λάρισας!

Από την Πέμπτη 04/05 έως και το Σάββατο 06 Μαΐου 2017 το Ιατρικό Επιτελείο των Δερματολογικών Κέντρων Skin Center, τα οποία αποτελούν μέλη του Ομίλου Ιατρικών Εταιριών Kord Group, θα βρίσκεται στη Λάρισα για την καθιερωμένη δράση Διάγνωσης και Ενημέρωσης.

Οι τακτικές αυτές επισκέψεις των Ιατρών - Δερματολόγων, πραγματοποιούνται στο σύνολο των Δερματολογικών Κέντρων του Ομίλου, ανά την Ελλάδα.

Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας τους, με βασικούς στόχους, την εξατομικευμένη Διάγνωση και την εμπεριστατωμένη Πληροφόρηση.

Οι επικεφαλής των Ιατρικών Ομάδων θα παρευρεθούν στο σύγχρονο Δερματολογικό Κέντρο Skin Center της Λάρισας, που στεγάζεται στην Κεντρική Πλατεία της πόλης (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα).
Άντρες και Γυναίκες της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν εξατομικευμένες, έγκυρες Ιατρικές απαντήσεις, σε οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί σχετικά με την υγεία του δέρματος.

Κλείστε έγκαιρα ραντεβού για τη δική σας Εξατομικευμένη Δερματολογική Διάγνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα Δερματολογικά Κέντρα Skin Center Λάρισας (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Τ.Κ. 412 22, Κεντρική Πλατεία Λάρισας, τηλ. 2410 660090, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση