«Η Στερεά στο Επίκεντρο» 2η ημέρα - (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 16:15 «Η Στερεά στο Επίκεντρο» 2η ημέρα - (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με την ομιλία του πρωθυπουργού ολοκληρώνονται σήμερα το απόγευμα οι εργασίες το διήμερου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Συνεχίστηκαν σήμερα για 2η ημέρα οι θεματικές Συνεδρίες στις αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, παρουσία Υπουργών και άλλων στελεχών της κυβέρνησης (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ)

Δείτε βίντεο με δηλώσεις και φωτογραφίες από την από την 2η ημέρα του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου με θέμα «Η Στερεά στο Επίκεντρο».

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η σε βάθος διερεύνηση των παραγωγικών δυνατοτήτων ώστε να τεθούν ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική της Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο ενός συνεκτικού σχεδίου περιφερειακής παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Δείτε φωτογραφίες από την 2η ημέρα του Συνεδρίου που έγιναν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση