Ράχες: Καθημερινά δρομολόγια προς Λιχαδονήσια και Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2017 08:03 Ράχες: Καθημερινά δρομολόγια προς Λιχαδονήσια και Εύβοια

Είναι γεγονός... Κάθε μέρα σας πάμε για μπάνιο στις «Σεϋχέλες της Ελλάδας»!!!

Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να βγεις από την καθημερινότητά σου και να απολαύσεις τη βόλτα σου στο απέραντο γαλάζιο του Μαλιακού και του Βόρειου Ευβοϊκού, κολυμπώντας σε υπέροχες παραλίες στα Λιχαδονήσια και την Εύβοια.

Μπορείς επίσης μαζί με την παρέα σου να ναυλώσεις σκάφος αναψυχής για μια ή και περισσότερες ημέρες και να ζήσεις τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες καλοκαιρινές διακοπές της ζωής σου!

Καθημερινά δρομολόγια προς Λιχαδονήσια & Κάβο Ευβοίας

Αυτό που όλοι ζητούσαν στην ανατολική Φθιώτιδα, και όχι μόνο, έγινε πραγματικότητα. Τώρα έχει κάθε μέρα δρομολόγια από τις Ράχες για Λιχαδονήσια και τον Κάβο της Εύβοιας.

Ξέχασε τα ταξίδια, με τα πολλά χιλιόμετρα και τα διόδια. Τώρα μπορείς να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, εύκολα, απλά, δροσερά και μοναδικά!

Πέρα από το μπάνιο, που θα απολαύσεις σε υπέροχες παραλίες, θα έχεις την ευκαιρία να δεις τις φώκιες στα Λιχαδονήσια, αλλά και το ναυάγιο από το Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και κρατήσεις στο 6977408402 (Κώστας Νασόπουλος). Θα μας βρείτε απογευματινές ώρες (μετά τις 7:00') στο λιμανάκι στις Ράχες, μπροστά από το ξενοδοχείο "SCALA"

Απέραντο γαλάζιο για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Μπορείτε να ναυλώσετε ένα υπέροχο ταχύπλοο, χωρητικότητας δώδεκα ατόμων, για μία ή για περισσότερες ημέρες, με κυβερνήτη. Δημιουργήστε αναμνήσεις για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα επιλέγοντας οι ίδιοι τον προορισμό σας.

Ανακαλύψτε και χαρείτε τις Σποράδες και άλλα πανέμορφα ελληνικά νησιά με έναν διαφορετικό τρόπο. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία ταξιδεύοντας με σκάφος αναψυχής.

Οργανώστε ξεκούραστες και αξέχαστες διακοπές συνδυάζοντας την περιπέτεια με την πολυτέλεια ενός σύγχρονου σκάφους αναψυχής.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, στο 6977408402 (Κώστας Νασόπουλος)

Ο ευκολότερος και πιο προσιτός τρόπος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι φέτος ξεκινάει από τις Ράχες... Ανακαλύψτε τον!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση