Λαμία: Μύρισαν Χριστούγεννα στην πόλη!!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 08:02 Λαμία: Μύρισαν Χριστούγεννα στην πόλη!!!

Στο κέντρο της πόλης (Βύρωνος 23), ο χώρος που δημιούργησε με πολύ μεράκι και αγάπη η Ναταλία Μεϊδάνη, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα.

Το κατάστημα «Menta» εκτός από τη διοργάνωση ονειρεμένων γάμων και παραμυθένιων βαφτίσεων, είναι έτοιμο να σε ξεναγήσει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων...

Στο κατάστημα «Menta» θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου σου. Δέντρα και Χριστουγεννιάτικα στολίδια όλων των ειδών θα σε βάλουν για τα καλά στο εορταστικό κλίμα.

Αν ψάχνεις τα κατάλληλα δώρα για τις ημέρες των γιορτών για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σίγουρα θα τα βρεις στο κατάστημα «Menta». Πρωτότυπα και όμορφα δώρα, φτιαγμένα με φαντασία και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Κούπες, βραχιόλια, κολιέ, είδη για νεογέννητα, αλλά και τα επώνυμα αρωματικά κεριά Waks γνωστά για την ποικιλία και τις μυρωδιές τους, αποτελούν μερικές από τις επιλογές σου.

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψεις να αγοράσεις το γούρι σου για το νέο έτος.

Το κατάστημα «Menta» διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε γούρια επώνυμων εταιρειών, αλλά και πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές για μικρούς και μεγάλους και για το χώρο του σπιτιού σου.

Για κάθε στιγμή της ζωής σου που θέλεις να σου μείνει αξέχαστη, εμπιστεύσου τις δημιουργίες του καταστήματος «Menta».

Έλα στο κατάστημα «Menta», μαγέψου και εσύ από τις λαμπερές δημιουργίες και κάνε τα φετινά σου Χριστούγεννα πιο ιδιαίτερα από ποτέ!

«Menta» Event Design
Βύρωνος 23, Λαμία
 
Τηλ. 6906 891912 και 22314 00782.
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση