«Nisi» Tο ΑΠΟΛΥΤΟ μέρος για μικρούς και μεγάλους... είναι δίπλα μας!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 10:02 «Nisi» Tο ΑΠΟΛΥΤΟ μέρος για μικρούς και μεγάλους... είναι δίπλα μας!

Τον Ιούνιο του 2017 ξεκίνησε το ''NISI'' , ένας πολυχώρος διαμάντι, δίπλα στη θάλασσα, στις Ράχες Φθιώτιδας.

Πολύ γρήγορα έγινε γνωστό σε πολύ κόσμο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, καθώς συνδυάζει διαμονή με άνεση στη φύση (επιπλωμένες σκηνές τύπου Glamping) και πολλές εκδηλώσεις-event που αφορούν αθλητισμό, πολιτισμό, περιβάλλον, εθελοντισμό, παιδί, κλπ!

Ο συνδυασμός διαμονής (πληρότητα 60 ατόμα σε σκηνές Glamping και ελεύθερο χώρο για κάμπινγκ), καφέ-εστιατόριο (200+ άτομα), αθλητικές εγκαταστάσεις με πίστα survivor, γήπεδα beach volley/tennis, open gym, μπάσκετ, πινγκ πονγκ, δημιουργικούς παιδότοπους για όλες τις ηλικίες αλλά και το γεγονός ότι ο χώρος είναι μέσα στο πράσινο δίπλα στη θάλασσα, καθιστά τον χώρο ως την ιδανική επιλογή για διοργάνωση εκδηλώσεων ή μια σύντομη εξόρμηση στη φύση γεμάτη δραστηριότητες.

Φέτος, η χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά, από την 1η Απρίλη, με πολλές αλλαγές στο χώρο και δραστηριότητες που πραγματικά έχει γίνει παράδεισος για μικρούς και μεγάλους!

Ο χώρος είναι ανοιχτός καθημερινά 09.00 – 21.00 με καφέ, παιχνίδι και ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ φυσικά!

Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλιστα το NISI φιλοξενεί διεθνές τουρνουά beach tennis με πολύ πλούσιο θέαμα που μπορείτε όλοι να παρακολουθήσετε, ενώ μάλιστα η Herbalife στηρίζει τη διοργάνωση προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ ανάλυση σώματος σε αθλητές και μη, κόστους 50 ευρώ.

Την Κυριακή από τις 12 και μετά, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στο πιο διασκεδαστικό εργαστήρι κεραμεικής από το Leni Art Workshops, όσοι οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν καφέ ή φαγητό στο υπέροχο περιβάλλον του NISIου δίπλα στη θάλασσα!

Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις, www.nisi.com.gr ή 22380 31809

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση