«Γκαζόζα»: Το νέο στέκι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στις Ράχες!!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 10:01 «Γκαζόζα»: Το νέο στέκι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στις Ράχες!!!

Ο νέος σου καλοκαιρινός προορισμός για café, ποτό και απίθανα δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ είναι το «Γκαζόζα» στις Ράχες !!!

Σε περιμένει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με τα τραπεζάκια δίπλα στο κύμα που κλέβουν τις εντυπώσεις!!!

Ξεκίνησε τη μέρα σου με café από το πρωί κάνοντας το μπάνιο σου, συνέχισε με την μεσημεριανή σου μπύρα και ένα από τα πιάτα που θα διαλέξεις από το μενού του «Γκαζόζα».

Δες το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, αγγίζοντας τη θάλασσα και μείνε ως αργά το βράδυ απολαμβάνοντας τα μοναδικά κοκτέιλ στο ιδιάιτερο και πρωτότυπο μπαρ στο «Γκαζόζα» .

Αράξτε σε ένα από τα τραπεζάκια του «Γκαζόζα», πάνω στα χαλίκια της παραλίας ή πιάστε μια καλή θέση στη μπάρα, για έναν παγωμένο καφέ ή ένα δροσερό φρουτένιο cocktail.

 

Το  «Γκαζόζα» στην παραλία Ραχών λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, με τον Κώστα Παπαγεωργίου να σε περιμένει στο νέο all day cafe-bar που θα το αγαπήσεις και θα γίνει το στέκι σου.

«Γκαζόζα»
Παραλία Ραχών

fb: Γκαζόζα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση