ΕΠΟ κατά Σκίμπε! Η ανάρτηση στελέχους στα social media [pic]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 21:28 ΕΠΟ κατά Σκίμπε! Η ανάρτηση στελέχους στα social media [pic]

Ο Μίκαλε Σκίμπε βρίσκεται στο «στόχαστρο» μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League, με τις «βολές» εναντίον του να έρχονται πλέον και μέσα από την ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζει ότι χρειάζονται άμεσα αλλαγές στην ομάδα, μεταξύ των οποίων και για τη θέση του προπονητή.

Η ανάρτηση για τον Σκίμπε και την Εθνική

«Δεν θα έλεγα ότι νιώθω ικανοποίηση επειδή δικαιώθηκαν οι απόψεις μου για την Εθνική μας. Μακάρι να είχα πέσει έξω. Αλλά αυτό το αστείο ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει. ΕΔΩ κ ΤΩΡΑ! Πρέπει η Εκτελεστική να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Εθνικής μας. Κι αυτές οι αποφάσεις να είναι ανεπηρέαστες και με γνώμονα το καλό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και την συμμετοχή μας στα προκριματικά του EURO. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Εθνική είναι ΟΛΩΝ των Ελλήνων κ όχι της ΑΕΚ η του ΟΣΦΠ η του ΠΑΟΚ κλπ. Κι αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς η συζήτηση που θα ανοίξει δεν θα πρέπει να αφορά μόνο το πρόσωπο του προπονητή. Χρειάζονται κι άλλες αλλαγές κι όλοι όσοι είμαστε κοντά το γνωρίζουμε.  Αν μπούμε στην λογική της επίδειξης δύναμης, μη λαμβάνοντας υπόψιν ότι το θέμα είναι η ΕΘΝΙΚΗ μας ΟΜΑΔΑ, πολύ φοβάμαι ότι η ήδη αποδεδειγμένα αποτυχημένη επιλογή του επιτελείου της Εθνικής θα εξελιχθεί σε έγκλημα…»

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση