Συμφώνησαν κατά του Grexit - Πείστηκε ο Κοντονής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 13:45 Συμφώνησαν κατά του Grexit - Πείστηκε ο Κοντονής
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και του γενικού γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. Παρουσία εκπροσώπων όλων των κομμάτων της Βουλής, αλλά και του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη. Αποφεύγεται το ποδοσφαιρικό Grexit, σε συνενόηση με την UEFA θα δημιουργηθεί η τελική μορφή του νέου νομοσχεδίου.
 
Σε εξαιρετικό κλίμα και με διάθεση συνεννόησης από όλες τις πλευρές, ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον εκπρόσωπο της UEFA, κ. Ινφαντίνο.

Υπό την πίεση όλων των πλευρών, ο Σταύρος Κοντονής πείστηκε να κάνει πίσω στο θέμα του αυτοδιοίκητου και ουσιαστικά να πάει με τα... νερά της UEFA.

Ουσιαστικά νεότερα αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα, όταν θα μοιραστεί το νομοσχέδιο που θα προωθηθεί στη Βουλή, και θα χρειαστεί, ουσιαστικά, να περάσει από την έγκριση της UEFA.

Ινφαντίνο: Θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα

"Πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Μάθαμε πως μετά αυτή τη συζήτηση θα γίνουν κάποιες αλλαγές για το αυτοδιοίκητο που θα προστατευτεί. Εμείς δεν θα δεχθούμε έναν νόμο που θα βάλει σε κίνδυνο το αυτοδιοίκητο.

Δεν θα αποτρέψουμε την Κυβέρνηση από το να πάρει μέτρα για την βία που είναι μεγάλο πρόβλημα. Περιμένουμε λοιπόν τις αλλαγές για να τις μελετήσουμε για να δώσουμε την απάντηση μας το αργότερο μέχρι αύριο (Πέμπτη 30/4)".
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση