Κλείνει Ανουάρ και Ναγκί ο Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 16:38 Κλείνει Ανουάρ και Ναγκί ο Παναθηναϊκός

Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» είναι κοντά στην απόκτηση του -Μαροκινής καταγωγής- Ισπανού κεντρικού μέσου, Ανουάρ Τουχαμί, ενώ φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Λέγκια για τον Ντομινίκ Ναγκί.

Ο Τουχαμί, αγωνίζεται στη Βαγιαδολίδ και το «τριφύλλι» έκανε κρούση για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν και, όπως όλα δείχνουν, θα καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο 25χρονος άσος, ο οποίος έχει καταγωγή από το Μαρόκο αλλά γεννήθηκε στη Θέουτα της Ισπανίας, έχει μέχρι στιγμής 11 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όλες ως αλλαγή.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας φέρονται να έχουν δώσει τα χέρια με τη Λέγκια για την απόκτηση του Ούγγρου εξτρέμ, Ντομινίκ Ναγκί με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 25χρονος άσος, ο οποίος μετράει 10  συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό «φτερό».

Την περυσινή σεζόν είχε 35 συμμετοχές και 5 γκολ ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 17 ματς (τα περισσότερα ως αλλαγή), έχοντας σκοράρει μία φορά.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση