Ολυμπιακός: Σκέψεις για καλοκαιρινή προετοιμασία στο Ρέντη λόγω κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 13:07 Ολυμπιακός: Σκέψεις για καλοκαιρινή προετοιμασία στο Ρέντη λόγω κορωνοϊού

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την πιθανότητα να πραγματοποιήσει την προετοιμασία του στην Ελλάδα φέτος, λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί πανευρωπαϊκά με τον κορωνοϊό.

Με την ποδοσφαιρική σεζόν να βρίσκεται στον… αέρα, τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μετά την έξαρση του κορωνοϊού, είναι λογικό πως θα επηρεαστούν και οι προετοιμασίες των ομάδων για τη νέα χρονιά.

Αυτό φυσικά δεν αφορά μόνο το πότε θα ξεκινήσει και θα τελειώσει η σεζόν ώστε να οριστούν, αλλά και τις τοποθεσίες που αυτές θα γίνουν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “Φως των Σπορ”, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που σκέφτεται να μην μετακινηθεί σε χώρα του εξωτερικού για την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού και η αμφιβολία για την κατάσταση που θα έχει διαμορφωθεί τότε στην Ευρώπη έχει δημιουργήσει ένα ενδεχόμενο που θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να ολοκληρώσει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Η κατάσταση βέβαια θα επανεκτιμάται διαρκώς και η ώρα της τελικής απόφασης δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά φαίνεται πως η σκέψη για Ρέντη υπάρχει.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση