Ισοπαλία στα Γιάννινα! Κέρδισε το ποδόσφαιρο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 23:21 Ισοπαλία στα Γιάννινα! Κέρδισε το ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ηρακλή στους Ζωσιμάδες, σε ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να φέρουν άμεσα το παιχνίδι στα ίσια και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Γιάννενα.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για τον Ηρακλή, ο οποίος παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν η πρώτη φορά που απώλεσε βαθμούς φέτος στην έδρα του.

Ο αγώνας

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον έλεγχο στην αρχή του παιχνιδιού, προσπαθώντας να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Ηρακλή. Ο Τσάβες απείλησε με μακρινά σουτ δύο φορές την εστία του “γηραιού” στα πρώτα 25 λεπτά, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν τελικά το σκορ στο 32', με τον Ίλιτς να πέρνει την κεφαλιά-ασίστ του Μανιά και να κάνει το 1-0.

Η απάντηση του Ηρακλή ήταν άμεση. Στο 35' ο Βέλλιος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ και πλάσαρε ιδανικά τον Βελλίδη για το 1-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Πασά βρήκε το δοκάρι του Βελλίδη στο 59'. Τελικά το 2-1 το έκανε ο ΠΑΣ στο 62' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με ένα τρομερό γκολ του Κυριακίδη στο 65', ο οποίος νίκησε τον Βελλίδη από τα 30 μέτρα, ισοφάρισε άμεσα σε 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ, μιας και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιόλογες τελικές φάσεις στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα (80’ Καρανίκας), Μιχαήλ, Μπέριος, Ναδάλες, Τσάβες, Κοζορώνης, Τσουκαλάς, Ακόστα (66’ Λίλα), Ίλιτς, Μανιάς (84’ Φερφελής)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Στάμου, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Μακρής, Λάζαρ, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (69’ Χαντί), Πασάς, Βέλλιος (74’ Λουκίνας)

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση