Η ΑΕΚ ήταν οδοστρωτήρας στην έδρα του Άρη και φέρει τη «σφραγίδα» του Ματίας Αλμέιδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 11:24 Η ΑΕΚ ήταν οδοστρωτήρας στην έδρα του Άρη και φέρει τη «σφραγίδα» του Ματίας Αλμέιδα (φωτο intime)

Μια ΑΕΚ να.. την πιεις στο ποτήρι. Με το μάτι των παικτών του Ματίας Αλμέιδα να “γυαλίζει”. Η Ένωση δεν σταματάει να βελτιώνεται και ασκεί πίεση στον “απόλυτο” Παναθηναϊκό.

Αυτή η ΑΕΚ είναι σκέτη απόλαυση. Η Ένωση ήταν κυρίαρχη μέσα στο “Βικελίδης”, κάνοντας -μετά το πέρας των πρώτων 20 λεπτών- τον Άρη να δείχνει ανύπαρκτος.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας μέσα στη Θεσσαλονίκη. Αλλά εάν κάποιος δεν έχει δει το παιχνίδι, δεν μπορεί να αντιληφθεί ακριβώς την ομορφιά, την ποιότητα και το πάθος που βγήκε από πλευράς “κιτρινόμαυρων”.

Η ΑΕΚ κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου, με τον Νταμιάν Σιμάνσι να “σβήνει” τα αντίπαλα χαφ. Ο Πολωνός ήταν… παντού. Έκοψε μπαλιές, έβγαλε πάσες και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά “ψαράκι”. Ο μέσος της Ένωσης έκανε εμφάνιση ικανή για να τον στείλει στο Μουντιάλ του Κατάρ! Την ίδια στιγμή, ο Πινέδα έκανε “πάρτι” με την μεσοεμυντική γραμμή των γηπεδούχων.

Βεβαίως, το συνολικό πρέσινγκ της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο “κατέστρεψε” κάθε… όνειρο από πλευράς Άρη, για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα όχι μόνο διορθώνει τις “ατέλειες” που εμφανίζονται σε κάθε αγωνιστική, αλλά παρουσιάζει μια πρωτόγνωρη συνέπεια. Μια εικόνα που είχε να δείξει από το 2018, όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Ματίας Αλμέιδα χρησιμοποίησε την 11άδα που “κατέβασε” κόντρα στον Ιωνικό και δικαιώθηκε, βλέποντας τον Λιβάι Γκαρσία να έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία, σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική… ως κεντρικός επιθετικός.

Ο Αργεντινός τεχνικός είδε τους παίκτες του να… ξελιγώνουν τον αντίπαλο, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να χαμογελάει για έναν ακόμα λόγο. Γυρίζοντας να κοιτάξει στον πάγκο, ο Αλμέιδα έχει τις επιλογές των Τσούμπερ, Άμραμπατ, Μάνταλου, Γιόνσον και Σιντιμπέ, με τον τελευταίο να είναι ένας παίκτης που δεν αποκλείεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Η ΑΕΚ έκανε αγωνιστικό bullying στον Άρη, κατάφερε να νικήσει μόνο με 2-0 τον Άρη και πλέον καλείται να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο των επιτυχιών και να διατηρήσει αυτή την απίστευτη ένταση στο παιχνίδι της, προκειμένου να ασκήσει πίεση στον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση