Πόρτο: Πανηγύρια στο αεροπλάνο μετά το χαμένο πέναλτι της Ατλέτικο που τους έστειλε στους «16»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 10:10 Πόρτο: Πανηγύρια στο αεροπλάνο μετά το χαμένο πέναλτι της Ατλέτικο που τους έστειλε στους «16»

Δείτε βίντεο από το «πάρτι» που έγινε για την εξασφάλιση της πρόκρισης.

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασαν παίκτες και προσωπικό της Πόρτο στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή του από την Μπριζ, μετά το χαμένο πέναλτι της Ατλέτικο που τους έστειλε στους «16» του Champions League.

Οι Δράκοι νίκησαν εμφατικά με 4-0 την Μπριζ στο Βέλγιο αλλά η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης δεν είχε εξασφαλιστεί και έτσι άπαντες στην πτήση της επιστροφής τους είχαν τα μάτια τους στο ματς της Ατλέτικο κόντρα στη Λεβερκούζεν. Οι Ροχιμπλάνκος κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις αλλά ο Καράσκο δεν το μετέτρεψε σε γκολ και η ισοπαλία ήταν αρκετή για να στείλει την Πόρτο στους «16».

Εκείνη τη στιγμή ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο με τους παίκτες του που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα στην οθόνη, ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς στο αεροπλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση