Αργεντινή – Κροατία 3-0: Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ του ημιτελικού του Μουντιάλ 2022

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 23:39 Αργεντινή – Κροατία 3-0: Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ του ημιτελικού του Μουντιάλ 2022

Η Αργεντινή θριάμβευσε κόντρα στην Κροατία, επικράτησε με 3-0 και πέρασε στον τελικό του Μουντιάλ 2022. Δείτε τα highlights του αγώνα.

Η Αργεντινή νίκησε με το εμφατικό 3-0 την Κροατία στο «Lusail Iconic Stadium» και πήρε το πρώτο -χρονικά- “εισιτήριο” για τον τελικό του Μουντιάλ 2022.

Η κλάση και η ποιότητα του Λιονέλ Μέσι έκανε τη… διαφορά στον πρώτο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και επανέφερε την “αλμπισελέστε” στο καταληκτικό ματς της διοργάνωσης έπειτα από 8 χρόνια.

Ο ηγέτης της Αργεντινής έκανε ότι… ήθελε την κροατική άμυνα, ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του με εύστοχο πέναλτι στο 34’ και «σερβίροντας» το τρίτο γκολ προς τον Άλβαρες στο 69’.

Ο νεαρός φορ της Μάντσεστερ Σίτι (κέρδισε αυτός το πέναλτι του 1-0) έκανε το 2-0 στο 39’, βάζοντας τις βάσεις της πρόκρισης για την Αργεντινή.

Το… κερασάκι στην τούρτα για την “αλμπισελέστε” ήρθε στο 70′. Ο Μέσι «χόρεψε» όλη την άμυνα της Κροατίας, περνώντας… δύο φορές τον Γκβάρντιολ και την κατάλληλη στιγμή, γύρισε την μπάλα προς τον Άλβαρες, ο οποίος έκανε το 3-0 «τελειώνοντας» το ματς.

Δείτε τα highlights του αγώνα

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση