Στέφανος Τσιτσιπάς - Κεντέν Αλίς 3-0 σετ για το Australian Open

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 12:38 Στέφανος Τσιτσιπάς - Κεντέν Αλίς 3-0 σετ για το Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… ίδρωσε λίγο, αλλά νίκησε με 3-0 σετ τον Κεντέν Αλίς και πέρασε στο δεύτερο γύρο του Australian Open.

Πολλές φορές μια πρεμιέρα κρύβει “παγίδες”, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα κατάφερε. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε 6-3, 6-4 και 7-6 του Κεντέν Αλίς και εξασφάλισε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής υπερασπίστηκε απόλυτα το σερβίς του στα δύο πρώτα σετ και κάνοντας από ένα μπρέικ έφτασε σε άνετο τρόπο στο 2-0.

Ο 26χρονος Γάλλος τενίστας (Νο 61 στον κόσμο), όμως, δεν τα παράτησε στο τρίτο σετ, ούτε όταν βρέθηκε πίσω με 2-0 στα game. O Κεντέν Αλίς το έστειλε στο τέι μπρέικ, προηγήθηκε με 3-0 και 4-1, αλλά τελικά ηττήθηκε κι εκεί.

Ο Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί στη φάση των «64» με το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Γιανίκ Χάνφμαν (Γερμανία, Νο 128) και τον Ρίνκι Χιτζικάτα (Αυστραλία, Νο 169).

 

 

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση