Λιονέλ Μέσι κόντρα σε Κριστιάνο Ρονάλντο: Όλα τα φώτα στραμμένα στο φιλικό στο Ριάντ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 10:58 Λιονέλ Μέσι κόντρα σε Κριστιάνο Ρονάλντο: Όλα τα φώτα στραμμένα στο φιλικό στο Ριάντ

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν για ακόμα μία φορά (σ.σ. ίσως τελευταία) τον Λιονέλ Μέσι να αντιμετωπίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετακόμισε στην Αλ-Νασρ της Σαουδικής Αραβίας και ο πρώτος του αγώνας στη Μέση Ανατολή θα είναι κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι αντιμετωπίζει μια μικτή ομάδα Αλ Χιλάλ-Αλ Νασρ (RIYADH ST XI) σε έναν αγώνα επίδειξης στο Ριάντ (19:00), δίνοντας στον Αργεντινό και τον Πορτογάλο σταρ την ευκαιρία να κοντραριστούν και πάλι για πρώτη φορά μετά τους αγώνες Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μέσι και ο Ρονάλντο κέρδισαν κάθε βραβείο Χρυσής Μπάλας από το 2008-2017 μέχρι που ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς έσπασε την ηγεμονία τους και ο Αργεντινός κέρδισε από τότε άλλα δύο για να προηγηθεί με 7-5 έναντι του Πορτογάλου αντιπάλου του στην κούρσα για να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι αυτή ίσως να μην είναι η τελευταία φορά που οι δύο σούπερ σταρ θα τεθούν αντιμέτωποι, καθώς υπάρχουν φήμες ότι ο Μέσι μπορεί να μετακομίσει κι αυτός στη Σαουδική Αραβία, αφού οι Σαουδάραβες είναι διατεθειμένοι να του στρώσουν χαλί εκατομμύριων στα πόδια του.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση