Ατρόμητος-ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η έφεση της Ένωσης, θα διεξαχθεί κανονικά το ματς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 11:40 Ατρόμητος-ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η έφεση της Ένωσης, θα διεξαχθεί κανονικά το ματς

Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα... δοκάρια του Περιστερίου και ο αγώνας με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί κανονικά.

Δικαίωση και σε δεύτερο βαθμό για τον Ατρόμητο, καθώς μετά το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, ήρθε και η Επιτροπή Εφέσεων για να αποφασίσει ότι οι διαφορές των Περιστεριωτών με την ΑΕΚ θα λυθούν... ποδοσφαιρικά. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague.

Το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας είναι άγνωστο προς το παρόν. Αρχικά, φαινόταν πως θα γίνει στις 8 Μαρτίου, ωστόσο η αναβολή των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας -λόγω της σιδηροδρομικής τραγωδίας στη Λάρισα- περιπλέκει τα πράγματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση