Υπέγραψε στη Μπαρτσελόνα ο 17χρονος γιος του Ροναλντίνιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 15:51 Υπέγραψε στη Μπαρτσελόνα ο 17χρονος γιος του Ροναλντίνιο

Στην ομάδα που «οργίασε» ο πατέρας του θα αγωνίζεται ο Ζοάο Μέντες.

To 2008 ήταν η τελευταία χρονιά του Ροναλντίνιο στην Μπαρτσελόνα, με τον Βραζιλιάνο να έχει μαγέψει τα πλήθη στο «Καμπ Νόου» και να αποχωρεί από εκεί αφήνοντας την ομάδα στα (καλά) χέρια του Λιονέλ Μέσι.

15 χρόνια αργότερα υπέγραψε με τον σύλλογο της Βαρκελώνης και ο 17χρονος γιος του, Ζοάο Μέντες, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες έκανε δοκιμαστικά σε αρκετούς συλλόγους. Πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει και το ντεμπούτο του σε μια μεικτή ομάδα των δύο νεανικών ομάδων των «μπλαουγκράνα» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε το κεφάλαιο Ροναλντίνιο. Θέλαμε ο γιος του να συνεχίσει την καριέρα του εδώ. Δεν ξέρω αν θα είναι για τη Ζουβενίλ Β. Το παιδί έχει ποιότητα και είμαστε χαρούμενοι με την εξέλιξη αυτή. Χαιρόμαστε που διατηρούμε καλές σχέσεις με τον Ροναλντίνιο.

Η πίεση που πέφτει πάνω του, επειδή ο πατέρας του ήταν ένας από τους καλύτερους του κόσμου, είναι καλή. Μπορεί να πιέζεται, αλλά οι προπονητές μας έχουν όλες τις ικανότητες να αναπτύξουν τις ικανότητές του», σχολίασε ο πρόεδρος της «Μπάρσα», Ζοάν Λαπόρτα.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση