Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Εύκολη πρόκριση για τον Τεντόγλου - «Πέταξε» με 8.03μ. για τον τελικό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 09:42 Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Εύκολη πρόκριση για τον Τεντόγλου - «Πέταξε» με 8.03μ. για τον τελικό

Ο Μίλτος Τεντόγλου χρειάστηκε μόνο δύο άλματα για να πιάσει το όριο στα προκριματικά και να προκριθεί στον τελικό του άλματος εις μήκος, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Με το πρώτο άλμα στα 7,91 μέτρα και το όριο στο 7,95, ο Μίλτος Τεντόγλου χρειάστηκε μία καλύτερη επίδοση για να εξασφαλίσει άμεσα την πρόκριση και το κατάφερε με το δεύτερο άλμα του στα 8,03 μέτρα.

Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος θα “παλέψει” πλέον για το μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος, που είναι προγραμματισμένος για το πρωί της Κυριακής (05/03).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση