Καραλής για την τραγωδία στα Τέμπη: Οι νίκες και τα μετάλλια αυτή την στιγμή δεν μετράνε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 10:25 Καραλής για την τραγωδία στα Τέμπη: Οι νίκες και τα μετάλλια αυτή την στιγμή δεν μετράνε

Tο πρώτο του μετάλλιο σε επίπεδο Ανδρών κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Με άλμα στα 5,80μ. ο άλτης του Χάρη Καραλή ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας στην Ελλάδα το τρίτο της μετάλλιο στη διοργάνωση, μετά το χρυσό του Τεντόγλου και το ασημένιο του Ανδρικόπουλου.

Τα συναισθήματα ωστόσο ήταν ανάμικτα καθώς η χώρα πενθεί δεκάδες νεκρούς από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το πήραμε. Είναι κάτι που ήθελα πάντα, ήθελα να πάρω ένα μετάλλιο. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ στη ζωή μου, ειδικά πέρυσι και είμαι απλά ευτυχισμένος που κατάφερα να επιστέψω να είμαι στη θέση να πω μπράβο στον εαυτό μου και να μπορώ να είμαι σε θέση να είμαι χαρούμενος ξανά. Είναι αφιερωμένο σε μένα.

Είναι σημαντικό, ελπίζω να είναι η αρχή μίας μεγάλης καριέρας. Εγώ, ο πατέρας μου κι ο Γιώργος ο Πομάσκι δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα, οπότε τους ευχαριστώ κι αυτούς πάρα πολύ. Είμαι πολύ κουρασμένος, αλλά και πολύ χαρούμενος. Πραγματικά δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που έχω καταφέρει, γι’ αυτό είμαι τόσο ήρεμος.

Θα μπορούσα να πηδήξω και τα 5,85μ. ήμουν πολύ καλά, αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Το μετάλλιο είναι μετάλλιο κι όπως είπα είμαι πάρα πάρα πάρα πολύ ευγνώμων για τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν τόσο καιρό κι ελπίζω για τα καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση