Μέσι: Ασύλληπτη επίσημη πρόταση από την Αλ Χιλάλ, του δίνει 400 εκατ. ευρώ ετησίως

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 22:58 Μέσι: Ασύλληπτη επίσημη πρόταση από την Αλ Χιλάλ, του δίνει 400 εκατ. ευρώ ετησίως

Διατεθειμένη να σπάσει κάθε ρεκόρ για τα μάτια του Λιονέλ Μέσι φαίνεται να είναι η Αλ Χιλάλ η οποία του κατέθεσε επίσημη πρόταση με απολαβές που θα ξεπερνούν τα 400 εκατομμύρια τον χρόνο.

Η Αλ Χιλάλ προσφέρει γη και ύδωρ για το πολυπόθητο «ναι» του Λιονέλ Μέσι! Το μέλλον του Αργεντινού στο Παρίσι βρίσκεται στον αέρα και η πρωτοπόρος του σαουδαραβικού πρωταθλήματος θα κάνει τα πάντα για να τον κάνει τον δικό της Βασιλιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, του έχει ήδη κάνει επίσημη πρόταση η οποία θα του αποφέρει περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, σε ένα συμβόλαιο διπλάσιας αξίας από αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, που ενδέχεται να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Βέβαια, προς το παρόν τουλάχιστον, ο Pulga δεν θα επιθυμούσε να αποχαιρετήσει το κορυφαίο επίπεδο και την Ευρώπη και στο μυαλό του «παίζει» το σενάριο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα, η οποία προσπαθεί να βρει την κατάλληλη οικονομική δίοδο με την οποία θα καταφέρει να τον ντύσει ξανά στα Μπλαουγκράνα.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση