Επική ανατροπή από Τζαμαϊκανό σε αγώνα σκυταλοδρομίας - Η κίνησή του που συζητήθηκε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 15:50 Επική ανατροπή από Τζαμαϊκανό σε αγώνα σκυταλοδρομίας - Η κίνησή του που συζητήθηκε

Η επίδοση αλλά και η κίνηση του Ντεάντρε Ντέιλο, προκάλεσε συζητήσεις.

Μια εντυπωσιακή ανατροπή σημείωσε στο τελευταίο 100αρι του αγώνα σκυταλοδρομίας στους 50ους αγώνες CARIFTA ο σπρίντερ, Ντεάντρε Ντέιλι, από την Τζαμάικα χαρίζοντας την πρωτιά στην ομάδα του.

Ο νεαρός δρομέας, καθώς στους αγώνες συμμετέχουν εθνικές ομάδες με αθλητές κάτω των 20 ετών, πήρε τελευταίος την σκυτάλη και ξεκίνησε αρκετά μέτρα πίσω από τον πρώτο, μέχρι τότε, δρομέα από τις Μπαχάμες.

Παρά το ντεζαβαντάζ, πάντως, ο Ντέιλι όχι μόνο κατάφερε να προσπεράσει τον αντίπαλό του αλλά και να τερματίσει καθαρά μπροστά του.

Αυτό, πάντως, που προκάλεσε συζήτηση ήταν η κίνηση που έκανε ο νεαρός Τζαμαΐκανός στον αντίπαλό του καθώς λίγο πριν τον τερματισμό γύρισε το πρόσωπό του και γέλασε.

Για την ιστορία η ομάδα της Τζαμάικας τερμάτισε πρώτη με 39,68 δευτερόλεπτα, ακολούθησαν οι Μπαχάμες με 39,78 δευτερόλεπτα και τρίτοι ήρθαν οι σπρίντερ από το Τρινιντάντ με 40,83 δευτερόλεπτα.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση