Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν δρεπάνια, τσεκούρια και σπαθί δίπλα στον κεντρικό σύνδεσμο του Άρη στη Χαριλάου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 13:04 Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν δρεπάνια, τσεκούρια και σπαθί δίπλα στον κεντρικό σύνδεσμο του Άρη στη Χαριλάου

Η χθεσινή (13.04) έρευνα της αστυνομίας στον κεντρικό σύνδεσμο του Άρη, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, έβγαλε “λαβράκι”.

Πλήθος παράνομων αντικειμένων βρέθηκαν σε έλεγχο που πραγματοποίησε η αστυνομία την Μεγάλη Πέμπτη σε κτήριο δίπλα στον κεντρικό σύνδεσμο οπαδών του Άρη στην οδό Μιχάλη Παπαδόπουλου στην περιοχή Χαριλάου (οι δυο χώροι φαίνεται ότι επικοινωνούν εσωτερικά).

Σύμφωνα με την αστυνομία, και με όσα αναφέρει και το “thestival.gr” στο κτήριο βρέθηκαν μεταξύ άλλων τσεκούρια, ρόπαλα, σπαθί, δρεπάνι, πυρσοί, βεγγαλικά, κιτρινόμαυρα fullface, αλλά και άλλα αντικείμενα με διακριτικά των ομάδων του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Δεν έγινε κάποια προσαγωγή και η έρευνα συνεχίζεται.

Όπως μάλιστα αναφέρει το “thestival.gr” πριν λίγες ημέρες υπήρξε μια κλοπή υπηρεσιακής μηχανής της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που “προκάλεσε” την χθεσινή εξέλιξη. Αστυνομικός εντόπισε την μπαγκαζιέρα της μηχανής στο κτίσμα που γειτνιάζει με τον κεντρικό σύνδεσμο του Άρη και αυτή η ανακάλυψη ήταν αρκετή για να διαταχθεί αστυνομική επιχείρηση.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση