Αυτοκτόνησε η 18χρονη βολεϊμπολίστρια;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 21:01 Αυτοκτόνησε η 18χρονη βολεϊμπολίστρια;

Θρίλερ με τον  θάνατο της 18χρονης βολεϊμπολίστριας που έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη - Οι αρχές έχουν κατασχέσει το τηλέφωνο της, ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα της αυτοψίας - Το «αντίο» που φέρεται να έγραψε στην ομάδα και το μοιραίο τηλεφώνημα.

Μία ημέρα μετά την τραγική είδηση του θανάτου της 18χρονης βολεϊμπολίστριας Τζούλια Ιτούμα της Νοβάρα, η οποία έπεσε από τον 6ο όροφο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει η ιταλική ομάδα και το μυστήριο για το τι οδήγησε στον θάνατο τη νεαρή αθλήτρια παραμένει.

Σήμερα διενεργήθηκε αυτοψία από τις τουρκικές αρχές, αλλά τα αποτελέσματα αναμένονται στις αρχές της εβδομάδας με την αστυνομία να έχει κατασχέσει το κινητό της Ιτούμα προκειμένου να συλλέξει χρήσιμες πληροφορίες.

Κι απ' ότι φαίνεται εκεί (στο κινητό) ίσως υπάρχουν πολλά μυστικά καθώς ήδη η Hurriyet αποκαλύπτει πως λίγο πριν βρεθεί στο κενό η Ιτούμα είχε στείλει στο γκρουπ της ομάδας στο WhatsApp ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε «Αντίο» (Arrivederci).  Από την πλευρά της ομάδας ωστόσο υπήρξε ανεπίσημη διάψευση της συγκεκριμένης είδησης. Κι η διάψευση ήταν ανεπίσημη γιατί ο σύλλογος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να γίνει καμία δήλωση ή σχόλιο τις επόμενες ημέρες.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι μετά το τέλος του αγώνα με την Εξατσίμπασι (όπου η Νοβάρα ηττήθηκε με 3-0 κι αποκλείστηκε από τον τελικό του Champions League), η Ιτούμα κατά τη διάρκεια του δείπνου ενημέρωσε τα μέλη της αποστολής πως δεν αισθάνονταν καλά (χωρίς να αποσαφηνίζεται αν είχε νιώσει κάποια αδιαθεσία ή ήταν ψυχολογικά πεσμένη).

Επίσης γίνεται αναφορά σε τηλεφώνημα που είχε με παλιά της συμπαίκτρια (στο Club Italia πριν μετακινηθεί το περασμένο καλοκαίρι στη Νοβάρα) η οποία αντιλαμβανόμενη την κακή της ψυχολογική κατάσταση φέρεται να έχει στείλει μήνυμα σε άλλες αθλήτριες της Νοβάρα για να τις ενημερώσει.

Σύμφωνα με το protothema.gr, μέσα σ' όλο αυτό το όργιο των φημών η Ελίζαμπεθ Ιτούμα, μητέρα της άτυχης αθλήτριας λίγο πριν ταξιδέψει για την Πόλη με δηλώσεις της στην εφημερίδα Repubblica απέρριψε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

«Η Τζούλια ήταν ένα πολύ δυνατό κορίτσι και στον χαρακτήρα. Στα 17 της βρέθηκε στη μεγάλη κατηγορία και δεν φοβόταν. Μετά το τέλος του αγώνα μιλήσαμε και μου είπε: 'μαμά χάσαμε 3-0. Εγώ είχα 2 πόντους, αλλά η ομάδα ήταν χάλια'. Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε», ήταν τα λόγια της.

Η κηδεία της Ιτούμα έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, με την πόλη της Νοβάρα να παραμένει σε κατάσταση σοκ.
Οι προπονήσεις κι ο αγώνας του Σαββατοκύριακου αναβλήθηκαν και όλοι περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για τα αίτια του θανάτου, αλλά και την κηδεία για το τελευταίο αντίο στη Τζούλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση