Η Λίνα Σουλούκου ανακοινώθηκε ως νέα CEO και γενική διευθύντρια της Ρόμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 21:31 Η Λίνα Σουλούκου ανακοινώθηκε ως νέα CEO και γενική διευθύντρια της Ρόμα Φωτογραφία: Intime

H πρώην γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και διευθύνουσα σύμβουλος της ECA, Λίνα Σουλούκου, ανακοινώθηκε ως νέα CEO και γενική διευθύντρια της Ρόμα.

Η Σουλούκου αποχώρησε το 2022 από τον Ολυμπιακό για να αναλάβει ηγετική ρόλο στην Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), αλλά πλέον ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της, σε μία κορυφαία ιταλική ομάδα, όπως η Ρόμα.

Ο σύλλογος της Ρώμης έκανε επίσημα γνωστό, ότι η Ελληνίδα παράγοντας, θα αναλάβει το ρόλο της CEO και της γενικής διευθύντριας του συλλόγου. «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Friedkin για την ευκαιρία που μου έδωσαν: είχα την ευκαιρία να κατανοήσω και να εκτιμήσω το πνεύμα και τη φιλοδοξία της ιδιοκτησίας και είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις προκλήσεις που περιμένουν τη Ρόμα.

Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου και ανυπομονώ να κάνω την εμπειρία που έχω αποκτήσει στον κόσμο του διεθνούς ποδοσφαίρου διαθέσιμη στην ομάδα, στους διευθυντές της και σε όλους τους υπαλλήλους», ανέφερε σχετικά η Σουλούκου.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση