Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται σε επαφές με τη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 18:15 Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται σε επαφές με τη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ταλαιπωρήθηκε και φέτος από τραυματισμούς και δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Μίλαν, με τη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για την απόκτησή του.

Στα 42 του χρόνια, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και στην Ιταλία γράφουν ότι η Μόντσα προσπαθεί να ρίξει τη… βόμβα στη Serie A.

Έχοντας ανέλθει πέρυσι στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, η Μόντσα έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της και έχει μεγαλεπίβολα σχέδια για την επόμενη σεζόν, με τον Σουηδό σούπερ σταρ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ιταλικό ρεπορτάζ υποστηρίζει μάλιστα ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ τους είναι ήδη θετικές.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση