ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αποδοκιμασίες στην Τούμπα – Τα «έχωσαν» στους παίκτες οι οπαδοί

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 22:51 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αποδοκιμασίες στην Τούμπα – Τα «έχωσαν» στους παίκτες οι οπαδοί

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με αποτέλεσμα να μείνει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Παρότι χρειαζόταν τη νίκη επί του Ολυμπιακού για να εξασφαλίσει από σήμερα (14/05) την έξοδο στο Europa League, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και πλέον χρειάζεται την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για να μην “πέσει” στο Conference League.

Το γεγονός έφερε και αποδοκιμασίες στην Τούμπα, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να πηγαίνουν προς την κερκίδα για να χειροκροτήσουν τον κόσμο και να “εισπράττουν” την αντίδραση των οπαδών που τους τα “έχωσαν” για την ήττα από τους Πειραιώτες στην Τούμπα. Τους ζήτησαν έτσι αντίδραση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση