Τσιτσιπάς - Σονέγκο 2-0: Ξεπέρασε το εμπόδιο του Ιταλού και επιστρέφει το βράδυ για τους «16»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 15:57 Τσιτσιπάς - Σονέγκο 2-0: Ξεπέρασε το εμπόδιο του Ιταλού και επιστρέφει το βράδυ για τους «16»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Λορέντσο Σονέγκο με 2-0 σετ (6-3, 7-6) και προκρίθηκε στη φάση των “16” της Ρώμης.

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λορέντσο Σονέγκο ξεκίνησε Δευτέρα (15/5) και ολοκληρώθηκε την Τρίτη (16/5), με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Rome Masters.

Αυτή μάλιστα, ήταν η τρίτη νίκη του Τσιτσιπά επί του Σονέγκο σε ισάριθμα μεταξύ τους παιχνίδια. Η αναμέτρηση διακόπηκε το βράδυ της Δευτέρας λόγω βροχόπτωσης.

Πλέον ο Έλληνας τενίστας επιστρέφει στη δράση σε λίγες ώρες, καθώς το βράδυ της Τρίτης (όχι πριν από τις 21:00) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μουζέτι – Τιαφό με φόντο την πρόκριση στην οκτάδα.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση