«Ένας σύλλογος Θρύλος» αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους 300 ομαδικούς τίτλους του συλλόγου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 21:50 «Ένας σύλλογος Θρύλος» αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους 300 ομαδικούς τίτλους του συλλόγου

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους 300 τίτλους που έφτασε ο σύλλογος στα ομαδικά αθλήματα.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού έφτασε το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα επίτευγμα της κατάκτησης 300 τίτλων, στα 5 βασικά ομαδικά αθλήματα σε Άνδρες και Γυναίκες (εκ των οποίων 17 ευρωπαϊκοί και 2 διεθνείς), με τον τίτλο που πήρε η ανδρική ομάδα πόλο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε το συγκεκριμένο “θρυλικό” επίτευγμα στα social media. “Ένας σύλλογος Θρύλος. Η οικογένειά του Ολυμπιακού γιορτάζει υπερήφανα 300 τίτλους στα κορυφαία ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών! Στιγμές δόξας σου, χαρές δικές μας!” αναφέρουν στην ανάρτησή τους οι Πειραιώτες.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση