Παίκτης της Premier League τιμωρήθηκε με αποκλεισμό οκτώ μηνών για παράνομο στοιχηματισμό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 23:31 Παίκτης της Premier League τιμωρήθηκε με αποκλεισμό οκτώ μηνών για παράνομο στοιχηματισμό

Ο Ιβάν Τόνεϊ της Μπρέντφορντ, ομάδα που αγωνίζεται στην Premier League της Αγγλίας, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα για τους επόμενους οκτώ μήνες, λόγω παράνομου στοιχηματισμού.

Συγκεκριμένα ο Ιβάν Τόνεϊ δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στους αγώνες της Μπρέντφορντ για διάστημα οκτώ μηνών, καθώς επίσης θα κληθεί να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο ύψους 50.000 λιρών, με τον ίδιο να έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στις προπονήσεις του συλλόγου από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε την αντίδραση του ίδιου, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagran, ανέφερε πως είναι πολύ απογοητευμένος από την συγκεκριμένη απόφαση, ευχαριστώντας παράλληλα όσους είναι στο πλευρό του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τόνεϊ τη φετινή σεζόν στην Premier League σημείωσε 20 τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα του.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση