Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 78-79: Ήρωας ο Γιουλ, μοιραίος ο Σλούκας και πρωταθλητές Ευρώπης οι Μαδριλένοι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 21:59 Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 78-79: Ήρωας ο Γιουλ, μοιραίος ο Σλούκας και πρωταθλητές Ευρώπης οι Μαδριλένοι

Με καλάθι του Γιουλ 3,1 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του τελικού της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε του Ολυμπιακού με 79-78 στο Κάουνας και σήκωσε την ευρωπαϊκή κούπα, σοκάροντας τους Πειραιώτες. Μοιραίος του αγώνα ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ανήμερα της γιορτής του, δεν μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Έπειτα από ένα ασύλληπτο τελικό, ο οποίος κρίθηκε στα τελευταία σουτ, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε του Ολυμπιακού με 79-78 στη Zalgirio Arena και σήκωσε την 11η Euroleague της ιστορίας της, αφήνοντας τους Πειραιώτες στις τρεις.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε μία ανάσα από την κούπα, ωστόσο ο Γιουλ με κρεμασμένο δίποντο χάρισε τη νίκη στη Ρεάλ. Ο Σλούκας δεν μπόρεσε να γίνει και πάλι ήρωας, αστοχώντας στο σουτ της νίκης και απογοητεύοντας τους 8.000 φίλους των Πειραιωτών που κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση