Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πιθανή αναβολή λόγω τριήμερου πένθους στο ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 23:28 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πιθανή αναβολή λόγω τριήμερου πένθους στο ντέρμπι

Στον αέρα βρίσκεται το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, λόγω του τριήμερους πένθους στη χώρα που ανακοινώθηκε από την ελληνική κυβέρνηση. 

Το game 4 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Πέμπτη (15/06) είναι πιθανό να αναβληθεί, αφού από σήμερα Τετάρτη (14/06) στις 21:00  η χώρα βρίσκεται σε τριήμερο πένθος, λόγω του ναυαγίου στην Πύλο.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε επικοινωνία με τον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να μάθουν τι μέλη γενέσθαι αναφορικά με το ντέρμπι. 

Σε περίπτωση που τελικά υπάρξει αναβολή, τότε είναι αρκετά πιθανό η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός να διεξαχθεί το Σάββατο (17/06). 

Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση