Οκτώ οπαδοί στη φυλακή για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου του 2017 στον Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 12:22 Οκτώ οπαδοί στη φυλακή για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου του 2017 στον Βόλο

Οκτώ οπαδοί οδηγήθηκαν στην φυλακή για τα σοβαρά επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το 2017!

Η δίκη με τους 36 κατηγορούμενους, για την ακραία οπαδική βία, ολοκληρώθηκε χθες (14/6). Συνολικά 16 κρίθηκαν ένοχοι για βιαιοπραγία που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή τρίτων στον επεισοδιακό τελικό, ενώ οι υπόλοιποι κρίθηκαν ένοχοι με μεταβολή κατηγορίας που επέφερε μικρές ποινές.

Σύμφωνα με το gegonota.news, όσοι δεν οδηγήθηκαν στην φυλακή για να εκτίσουν ποινές από ένα έτος έως 25 μήνες, τους επιβλήθηκαν ποινές από 12 έως 18 μήνες με τριετή αναστολή και πρόστιμα που κυμαίνονται από 150 έως 3500 ευρώ.

Η δίκη ολοκληρώθηκε μετά από έξι διακοπές. Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν οι 36, ήταν βιαιοπραγία με αφορμή αθλητική εκδήλωση, από δράστες που χρησιμοποίησαν μέσα, ικανά και πρόσφορα να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα τρίτων, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Η δικογραφία ήταν ογκωδέστατη και περιλάμβανε κατηγορούμενους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Ξάνθη, Βέροια, Γιαννιτσά και Βόλο.

πηγή: apexsports.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση