Oλυμπιακός: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 19:03 Oλυμπιακός: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

O Oλυμπιακός θα έχει στον πάγκο του ενόψει της νέας σεζόν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να φέρνει μαζί στου στους «ερυθρόλευκους» τους στενούς του συνεργάτες.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε νέα εποχή, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αποτελεί τον καινούργιο τεχνικό του συλλόγου. 

Ο Ισπανός πρώην προπονητής των Γρανάδα και Εσπανιόλ θα αναλάβει τα ηνία των «ερυθρόλευκων», με τον 42χρονο τεχνικό να έχει μαζί του στον Ολυμπιακό τους στενούς του συνεργάτες.

Συγκεκριμένα οι Ραούλ Εσπινόλα Χιμένεθ, Λαφουέντε Ναδάλες, Άλβαρο Γκαρθία Πεινάδο, Αντόνιο Χοσέ Λόπεθ, Ιβάν Μπενάσαρ Σάντσεθ θα βρίσκονται στο πλευρό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έχοντας τους ρόλους του βοηθού προπονητή, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης, αναλυτή, προπονητή τερματοφυλάκων και φυσικοθεραπευτή.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν ρεπορτάζ από την Ισπανία,  με τις ανακοινώσεις για τους ακριβής ρόλους να αναμένονται στο προσεχές διάστημα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση