O Λιονέλ Μέσι έκανε ποδήλατο στους δρόμους του Ροσάριο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 23:51 O Λιονέλ Μέσι έκανε ποδήλατο στους δρόμους του Ροσάριο

Ο Λιονέλ Μέσι μετά από μια άκρως απαιτητική σεζόν, πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του, μαζί με την οικογένεια του στην Αργεντινή και την ιδιαίτερη πατρίδα του το Ροζάριο.

Ο Μέσι θέλει μετά το φινάλε της χρονιάς να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένεια του και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο πρόσφατο Μουντιάλ βρίσκεται στο Ροζάριο της Αργεντινής, την πόλη την οποία γεννήθηκε προκειμένου να χαλαρώσει. 

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός έπιασε το Μέσι σε ξέγνοιαστες στιγμές να κάνει ποδήλατο μαζί με την σύζυγο και μητέρα των παιδιών του Αντονέλα, να κάνουν ποδήλατο στους δρόμους της πόλης, με τον 35χρονο αθλητή να μην διστάζει να χαιρετά την κάμερα.

 

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση