Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλύπτει ΑΜΚ 15 εκατ. στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 21:52 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλύπτει ΑΜΚ 15 εκατ. στον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχωρά σε Aύξηση Mετοχικού Kεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ, την οποία θα καλύψει εξ ολοκλήρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Για μια ακόμα φορά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει το… χέρι στην τσέπη για την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” θα προχωρήσουν σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα την καλύψει εκ ολοκλήρου.

Υπενθυμίζεται ότι το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε αυξηθεί με το ίδιο ποσό τον περασμένο Δεκέμβριο, με τον Βαγγελη Μαρινάκη να το καλύπτει και πάλι.

Το ίδιο είχε συμβεί και τον Φεβρουάριο του 2022, όταν ο ηγέτης των Πειραιωτών αύξησε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ -και πάλι μόνος του- κατά 10 εκατ. ευρώ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση